Generell informasjon

Under denne fanen har du oversikt og kan redigere grunnleggende informasjon om utsendelsen som beskrivelse, praktisk informasjon, start dato, slutt dato, osv. De fleste av feltene her er de man setter opp når man oppretter en ny utsendelse, men i tillegg har du tilgang til følgende funksjoner under generell informasjon, etter at den er satt opp:

 

Screenshot 1

 

Felt   Beskrivelse
Logo Her kan du laste opp et lite bilde, eller en logo som setter et fint preg på fronten av utsendelsen deres. Optimal størrelse er 350 x 350 Pix, men Superinvite vil tilpasse alle typer bilder innen rammen som foreligger.
Åpen invitasjonslink Her finner du også den åpne invitasjoslinken som du legger på nettsiden deres eller eksempelvis på Facebook siden deres, slik at den er enkelt tilgjengelig for alle.
Teks på bunn av kvittering Her kan du sette informasjon du selv definerer, dersom du skal gi beskjed om noe på kvitteringen alle mottar på epost når de betaler.
Benevnelse Benevnelse på de som melder seg på setter du om det er viktig at de benevnes med Medlemmer, Spillere, Person, osv. Her velger du det som passer best til utsendelsen din.
Publiser på Superinvite.no Gjelder om det er i orden at vi viser utsendelsen din her.

 


Se også: